Saturday, December 11, 2010

stop psycho-ing my life pleaseee. rimas :(

aku tak tahan dengan kau. aku tak tahan dengan text text psycho kau. aku tak tahan dengan kata kata psycho kau tu. kau tau tak aku rimas. kau dah tau aku dah ada gf tak perlu lah nak flirt flirt dgn aku. tak perlu lah tu semua. aku mintak kau stop. aku rimas. pening dah aku nak gadoh dgn kau and kawan kawan kau. -.-"

No comments: