Sunday, December 6, 2009

ayai wankers?? loserss??? fuckers?? pt.1

ohh finally i got my own dick. terasa diri ni macam hina sangat. macam hegeh-hegeh pun ada. macam dildo HAHA. rasa macam aku ni seperti sebuah torchlight, bila gelap baru nak cari aku, bila lampu terpadam baru nak cari aku. come on lah babe, aku ni bukan nya 'holy grail' kepada anak dara kempunan cinta di luar sana. bukan sempurna macam MJ nak buat moonwalk. zapin boleh lah kot. aku ni tak ada badan yg berketul-ketul, hanya ada tulang yang berketul-ketul HAHA. tau aku ni nanti bukan nya kerja-kerja office, pakai kemeja, pakai tie, ahli perniagaan, capitalism tu semua. aku ni mungkin bekerja dekat hospital, pakai uniform berwarna putih, dikelilingi penyakit, basuh najis dan kerja bukan lah office hour (melaikan aku kerja bahagian klinik) HAHA. orang tu dah-dah lah wehh. aku tau kau jarang baca blog aku, kadang-kadang je kot. thats why aku cita ni HAHA. bukan untuk orang tu sahaja, tapi untuk kepada semua yang kenal aku. aku ni bukan cellphone yang mahal, sempurna. ada macam-macam. 3g,camera, mp3, mp4... okay dah melalut.


*siapa makan shusi,terasa lah pedas wasabi nya
mood:rude boy

4 comments:

amyG18*jkjk* said...

rilek aa yai nape nk tcing2 nie syg
mlam nie i cll u ok ;DD

ayai said...

dush dush dush!

pipaaa said...

curang :(

ayai said...

azmi huru hara kan hidup aku dengan sepet ;P