Friday, November 27, 2009

arghhh kissaster!!


dah lama sebenarnya aku nak post benda jadah ni. tapi tak post-post gakk haihh. hari tu aku main sarung je baju giordano putih,jeans,dan selipar jamban rainbow aku. bermodal kan 13 ringgit pergi plaza damas dengan teksi. aku tak tahu lah pehal kalau aku nak pergi sri hartamas naik teksi jeew msti orang yang sama. sampai dia dah tau aku nak p jumpa sisepet tu. mungkin dia dah memang ada dalam cerita cinta aku ni kot. HAHA. (satu hari nanti aku upload pic pakcik teksi tu. insyaAllah...)

sampai plaza damas aku lepak kat times. tunggu sisepet datang. katanya nak mandi. tunggu punya tunggu punya tunggu. akhirnya sisepet datang jugak. dia pakai tudung putih,baju putih yang tertulis my boyfriend is mr happy. happy lah aku kalau tengok muka dia tiap-tiap hari HAHA. motif aku nak berjumpa dengan sisepet ni cuma nak teman kan dia study. katanya lagi berapa hari nak exam. tapi di sebalik tudung putih dia ada otak yang asyik nak tengok a christmas carol. kawan aku kata tak best. boring. so sisepet ni nak tengok sangat. aku pun layan jelah. dari plaza damas ke the curve harga teksi kali ni lebih murah dari pergi tadi. 12 ringgit HAHA kurang seringgit je. seringgit pun lepas aku nak masuk tandas awam 5 kali kot.

aku dan sisepet pergi starbucks coffee dekat the curve. sisepet ni nak study. aku beli vanilla creams yang warna nya putih (apa motif aku nak bagi tau warna putih seyy HAHA). mesti putih takkan hitam pulak. pergi starbucks ingat nak minum coffee. tapi minum vanilla. lain kali starbucks tukar nama starbucks vanilla jelah. sayang aku ni tak reti minum coffee wehh. 6.30pm kitorg tengok christmas carol. memang boringggggggggg. aku tidur lebih. haihh.

lepas tengok christmas carol yang sengal tu. kitorg p makan. hari ni jugak aku pandai suap kan dia mee. first time aku buat. thanks sepet ajar saya suap kan mee macam mana. lepas ni tiap kali awak nak makan mee saya sedia suap kan HAHA. lepas bab kat the curve aku hantar balik sisepet tu kat sri hartamas. naik teksi. agaaaaaaain. lebih mahal. 15ringgit. aku rasa pemandu teksi tu gangster kot. muka gile berang dohh. tup tap tup tap dah pukul 11. aku suruh housemate aku wan amik aku kat sri hartamas

(kali ni agak berlainan sikit.bukan apa.budak kolej aku suka baca pasal aku dengan sisepet.so aku pun taip jeee.asal kan ada jugak orang nak jengok blog aku.kang bercapuk cerita pasal politik pulak HAHA)

*ohh god! pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. jodoh kan kitorg HAHA tak memasal
mood:cintan cintun tiada kesudahan dan tidak pernah bosan.

4 comments:

pipaaa said...

skandal dengan pak cik teksi ;(

amyG18*jkjk* said...

pehh lab stori korg romantik siakk
bila la aku nk jmpa true lab aku nie HAHA

ayai said...

pipa:ape lah seyyyy
azmi:jom r cple dgn aku

onna....... said...

haha...
eh..
cm pnah nmpak mke fifah lah..
tpi dmna yekk...
heee....
ahhhh gud4..
keep it onnn yaiy....
supprt u always..
wah3...
hhaahahaha....